0161-222702 / 06-53236330 info@ouweland.nl

Ouweland Expeditie BV is een middelgroot transportbedrijf,
primair gericht op nationale en internationale volumetransporten
met wissellaadbakken en mega-trailers van 40 tot 115m².

TRANSPORT

Naast hoogwaardig volumetransport richt Ouweland Expeditie BV zich onder andere op:

  • elektronica transport
  • machine-vervoer
  • project-transport

Bovendien beschikt Ouweland Expeditie BV over een ruim aantal wissel-laadbakken en mega-trailers die geplaatst kunnen worden op locatie.

De term expeditie doelt op de extra zorg in voorbereiding en hoge kwaliteit van zowel personeel als materieel, waarmee we ons onderscheiden van conventioneel transport.

OP- EN OVERSLAG

In een beveiligd complex van ruim 4.000m² op Industrieterrein De Haansberg in Rijen beheert Ouweland Expeditie BV de voorraad van verschillende klanten.

Voor het laden en lossen zijn zowel heftrucks aanwezig als een laaddock met leveler (verstelbaar in hoogte en diepte), en pallets kunnen eventueel ingesealed worden.

Tevens is het mogelijk om opslag in eigen beheer uit te voeren. In dat geval verzorgt Ouweland Expeditie BV het gehele verdere logistieke proces.

COMMUNICATIE

Tijdens het gehele transportproces is er continu nauw contact met de klant, zodat we consistent goed zijn voorbereid en er ook optimaal kan worden ingespeeld op onvoorziene omstandigheden.

Deze korte lijntjes mentaliteit, in combinatie met een team van intelligente chauffeurs, vormt de drijvende kracht achter de flexibiliteit van Ouweland Expeditie BV.

Bovendien zijn al onze transportmiddelen voorzien van een geavanceerd Track & Trace systeem, waarmee de planning voortdurend wordt geoptimaliseerd, en onze chauffeurs op een veilige manier kunnen worden bericht over actuele ontwikkelingen.

Vrachtwagens

Medewerkers

%

van ons werk komt voort uit lange-termijn relaties.

Wat is het meest bijzonder aan Ouweland Expeditie BV?

“Creatief met iedere vraag en toch doeltreffend.”

Testimonial Klant-tevredenheidsonderzoek