0161-222702 / 06-53236330 info@ouweland.nl

De missie van Ouweland Expeditie BV is samen te vatten in drie woorden: flexibiliteit in volume. De verschillende manieren waarop dit begrip kan worden geïnterpreteerd leidt vervolgens alsnog tot enige uitwijding.

Flexibiliteit in volume-transport
Volume-transport is de core business van Ouweland Expeditie BV, en wordt uitgevoerd met ongeëvenaarde flexibiliteit.

Een groot volume aan flexibiliteit
Die flexibiliteit is echter ook een onderscheidende factor in elke andere vervoersvorm terug te vinden in onze portefeuille; zoals machine-transport, lokale distributie en project-vervoer.

Wat maakt Ouweland Expeditie BV dan zo flexibel? Dat ligt besloten in (maar beperkt zich niet tot) de volgende redenen:

 • Overzichtelijkheid
  De middelgrote omvang van onze organisatie schept een duurzame balans tussen gezonde risicospreiding en korte lijntjes om snel te kunnen schakelen.
 • Directe communicatie
  Nauw contact met alle betrokken partijen tijdens het complete transportproces staat bij Ouweland Expeditie BV hoog in het vaandel. Hierdoor weten we altijd wat er speelt en worden onvoorziene omstandigheden snel opgelost.
 • Ouweland-chauffeurs
  Onze chauffeurs zijn met grote zorg geselecteerd; niet slechts op basis van rijvaardigheid en professionaliteit, maar ook op sociale vaardigheid, onafhankelijkheid en improvisatie capaciteit.
 • Hoogwaardig materiaal
  Ouweland Expeditie BV beschikt over een grote diversiteit aan transportoplossingen en ondersteunend materiaal, zoals vrachtwagens met laadklep en elektrische palletwagens, die de onafhankelijkheid van onze chauffeurs verder versterken.
 • Sterk team-gevoel
  De medewerkers van Ouweland Expeditie BV vormen een hecht team en staan altijd voor elkaar klaar. Iedereen zet een stapje bij als dat nodig is en weet dat ze op elkaar kunnen rekenen.
 • Sinds 1904
  Ouweland Expeditie BV bestaat niet voor niets al zo lang; we zijn groot geworden door klein te blijven. De term familiebedrijf is bij ons niet alleen van toepassing op de overlevering maar ook op de manier van samenwerken; met wederzijds vertrouwen en gevoel voor het groter geheel.

En waarom is die flexibiliteit dan zo belangrijk?
Omdat geen enkele rit hetzelfde is.